4 grunner til å bruke et markedsføringsbyrå

4 grunner til å bruke markedsføringsbyrå

De færreste bedrifter har mulighet til å ha en hel markedsavdeling in-house og stadig flere outsourcer markedsføringen sin til markedsføringsbyråer. Ved å bruke et eksternt markedsføringsbyrå kan bedriften din benytte seg av kompetente spesialister som kan dekke bedriftens behov, i omfanget dere trenger.

Digital markedsføring er et bredt fag som krever kompetanse innen flere verktøy og digitale flater. Derfor er det viktig å holde seg løpende oppdatert dersom man skal få de resultatene man ønsker. Men, det er tidkrevende og lett å miste kontroll om man ikke har oversikt.

Her er våre 4 grunner til å bruke et markedsføringsbyrå:

  1. Kompetanse: Markedsførere som jobber i byrå er veldig ofte spesialister med oppdatert spisskompetanse innen markedsføring. Vi i Blink får også informasjon direkte fra aktører som Google og Facebook. Vi følger også nøye med på hvordan trendene skifter og hvordan forbrukere beveger seg på digitale flater.
  2. Fleksibelt: Ved å bruke et byrå kan du variere bruken av bistand fra måned til måned, ut ifra behov, økonomi, sesongvariasjon og intern kapasitet. Du kan også velge om du ønsker å outsource hele eller deler av markedsføringen.
  3. Effektivt: I byråverden er man vant til å tilpasse seg raskt, noe som gjør at vi til enhver tid kan tilby tjenester tilpasset de ulike kanalene. Effektiv tidsbruk er valuta for pengene, og ved å sette bort oppgavene vil du få enda mer ut av budsjettet ditt.
  4. Kostnadseffektivt: Det er rimeligere og mindre forpliktende å benytte seg av et byrå enn å ansette en intern markedsfører. Over tid med løpende dialog vil et byrå ha tilegnet seg like mye informasjon om din bedrift og bransje som en ansatt.

 

Vi skjønner at de fleste bedrifter ikke har anledning til å ansette en egen markedsfører. Ved å outsource markedsføring til oss får du en profesjonell sparringspartner som du kan bruke når det trengs, og mer av markedsbudsjettet kan brukes på annonsering og aktiviteter som gir dere økt salg og synlighet.

Våre digitale markedsførere kan bistå med alt fra små til store oppdrag. Vi skreddersyr også samarbeidet etter dine behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.