7 tips til effektiv digital markedsføring

Det meste vi gjør i dag foregår på nett. Derfor er det viktigere enn noen gang å være synlig slik at dine produkter og/eller tjenester når ut til potensielle kunder. Digital markedsføring hjelper din bedrift med å bli sett, og her kommer våre 7 tips til effektiv digital markedsføring.

Kjenn kundene dine

Bruk innsikt i annonseverktøy eller Google Analytics slik at du finner ut hvem kundene dine er og hva som engasjerer dem. Deretter kan du tilpasse budskapet ditt til plattformene du er på.

Sosiale medier

Sosiale medier er viktigere enn de fleste tror, og er en ganske enkel kanal å bruke når man vil nå ut til potensielle kunder og følgere. Markedsføring på sosiale medier kan gjøres organisk og betalt.

Les om våre tjenester innen sosiale medier ved å klikke her.

Bilder

Det er viktig å tenke gjennom hvilke bilder du bruker, på nettsiden din, i annonser og i organiske innlegg. Bildene du bruker bør stå i stil til resten av den visuelle profilen din, og det aller beste er å fotografere sine egne bilder.

Annonsering

Annonsering på nett er en god måte å skape synlighet på. Du som annonsør får en unik mulighet til å målrette ditt budskap til et stort utvalg av publikum, på plattformer som Facebook, Google og mange fler.

Call-to-action

Vet du egentlig hva du vil at kunden din skal gjøre? Med en god CTA kan du få brukerne til å melde seg på nyhetsbrev, laste ned en fil eller klikke på en knapp på nettsiden din.

Innhold

Innholdet på nettsiden din er det som forteller hvem du er. Nettsiden din må ha innhold som Google kan hente ut informasjon fra, slik at den viser nettsiden din i tråd med hvilke søkeord folk søker etter. Lag artikler og innhold som gir kunden svar på sine spørsmål hvor du fremhever nøkkelord og overskrifter, slik at kunden enkelt kan finne informasjonen de ser etter.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Sørg for å komme høyt opp i søk slik at eksisterende og potensielle kunder finner deg. Et hovedråd når det gjelder SEO er å lage nettsider som brukerne setter pris på; Ha en lett og rask nettside med god lesbarhet, som har et responsivt design.

Les om våre tjenester innen SEO ved å klikke her.

Trenger du hjelp med din markedsføringsstrategi eller har andre henvendelser?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.