Blink Marked har vært en allsidig støtte for oss i 2Villa

Hos interiørbutikken 2villa finner man kjente merkenavn som Halvor Bakke og HK Living, kombinert med lekre, unike varer fra Østen. «Vi har produktene som gjør huset ditt unikt» står det i nettbutikken – og det sier vi oss helt enig i.

Les også: Slik kan du få bedre resultater med nyhetsbrev

Fra garasjesalg til interiørbutikk

Sammen har mor og datter, Toril og Mona, drevet 2villa siden 2015. Med butikklokaler på Os, og nettbutikken 2villa har de nok å henge fingrene i. Det begynte med garasjesalg for venner og familie, nå reiser interiørduoen titt og ofte på messer i India, Kina og andre steder i Østen.

Relanserte 2villa.no i 2019

Samarbeidet mellom 2villa og Blink Marked startet i 2018. Bedriften ønsket blant annet hjelp med annonsering i Google og videreutvikling av nettbutikken. Siden den gang har vi utarbeidet ny markedsstrategi, laget ny logo, hjulpet dem med innholdsproduksjon, driftet Google Ads og bidratt i relanseringen av deres nye nettside 2villa.no.

Damene i bedriften er en fryd å jobbe med. Alltid positive, engasjerte og initiativrike. Vi er stolte over å samarbeide med et slikt driftig team.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.