Leverer 2 millioner egg til butikker i Bergen | Bakketun Gard

Bakketun Gard er et familliedrevet småbruk i Bontveitsdalen i Fana. Gården har tilhørt familien Vikøyr i generasjoner, og drives i dag av far og sønn, Hans og Ragnar. Med 7500 høner produseres det 7000 egg om dagen, over 2 millioner i året, som distribueres ut til en rekke dagligvarebutikker i Bergen og omegn.

Største eggprodusent i Bergen

Det var egentlig litt tilfeldig at familien Vikøyr begynte med eggeproduksjon. Hans og konen fikk for en tid tilbake siden tre høns i gave. Dette ga mersmak, og sakte men sikkert vokste bestanden fra tre til 7500. Sommeren 2018 bestemte familien seg for å satse på konsumeggproduksjon, og i dag 1,5 år senere, er de Bergens største eggprodusent.

eggFar og sønn står for den daglige driften, mens døtrene i familien har designet det lekre motivet som finnes på den største eggepakken. Foto: Blink Marked

 

Nettside, innhold og sosiale medier

Det var i 2019 at Blink Marked kom i kontakt med Bakketun Gard. De ønsket å få laget en nettside hvor de kunne informere kunder om sitt småbruk og sitt produkt.
– Blink Marked har laget nettsiden vår, bakketungard.no, og vi er svært fornøyd. De er profesjonelle og effektive, og hører på kundens ønsker. De har også hjulpet oss med innholdsproduksjon og håndtering av sosiale medier, sier daglig leder i Vikøyrs Bakketun, Ragnar Vikøyr. I tillegg til dette har vi utført en rekke fotooppdrag for bedriften.

 

Ønsker du hjelp med din nettside? Ta kontakt med oss i dag.

bakketunBlink Marked laget nettsiden www.bakketungard.no i 2019.

 

Hvor finner man eggene?

I dag finner man eggene med ekstra gul plomme på utvalgte dagligvarebutikker i Bergen og omegn. Eggene distribueres fra gården av Spesialgrossisten Troye – Godt Lokalt.

Vi er veldig stolte over å få samarbeide med denne lokale, bærekraftige bedriften som tilfeldigvis også selger verdens beste egg. Se etter Gårdsegg fra Bakketun Gard neste gang du handler!

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.