FOTO- OG VIDEOPRODUKSJON

Hvorfor satse på
foto- og videoproduksjon?

Film og foto er viktigere enn noen gang om du skal markedsføre bedriften din. Bruk av visuell kommunikasjon bidrar til langt større engasjement fra kundene, og øker sansynligheten for konverteringer. Blink Marked har profesjonelt utstyr, og kan bistå med alle typer foto – og videooppdrag. Vi utfører innholdsfotografering, produktvideo, promo – og dronefilm.

VIDEOPROSJEKT | 2VILLA

Blink Marked har vært en allsidig støtte

Blink Marked og 2villa har samarbeidet siden 2018. I 2019 bidro vi i relanseringen av deres nye nettside 2villa.no, og i tillegg har vi bl.a. laget markedsstrategi, ny logo og driftet deres Google Ads-konto. Videoen til venstre er filmet og redigert av Blink Marked sine digitale markedsførere.

Hvilke foto- og videotjenester vi tilbyr

illustrasjon_kamera

Fotografering og videoproduksjon

Ønsker du nytt innhold til sosiale mediernettsiden, arrangementer eller kampanjer? Blink Marked har profesjonelt utstyr til foto og video, og redigerer materiale etter dine ønsker og behov. Foto – og videoproduksjon trenger ikke være krevende og kostbart. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr dronevideo og bilder

Gi videoene og bildene dine ett nytt perspektiv fra luften til en brøkdel av prisen det ville kostet for en tur i helikopter. I Blink Marked har vi sertifiserte droneoperatører. På denne måten er du og din bedrift sikret i henhold til lover og regler. Sjekk ut hva vi kan gjøre med droneklipp i vidoen.

Vi tilbyr 360-fotografering

Gi kundene dine en helt ny virtuell opplevelse! Vi bistår fra fotografering til publisering i dine ønskede kanaler. 

I Blink Marked har vi Google Street View sertifisering for å ta 360 graders virtuelle bilder som er spesialtilpasset Google Maps. Dette gir oss muligheten til å publisere riktig formaterte VR bilder direkte til Google Maps.

Google-street-view-trusted-Bergen

Våre pakker på foto

Våre dyktige fotografer har erfaring med alt fra produktfotografering til bryllupsfotografering.
Ta kontakt med oss i dag for å planlegge ditt neste foto- og/eller videoprosjekt. 

For videoprosjekter ta kontakt for pristilbud. 

Fotopakke liten

Fotopakke medium

Fotopakke stor

*Bompenger, parkering og kjøring til og fra location vil faktureres utenom pakken.

*Bompenger, parkering og kjøring til og fra location vil faktureres utenom pakken.

*Bompenger, parkering og kjøring til og fra location vil faktureres utenom pakken.

Vil du treffe Blink?

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!