Foto- og videoproduksjon

Hvorfor satse på
foto- og videoproduksjon?

Film og foto er viktigere enn noen gang om du skal markedsføre bedriften din. Bruk av visuell kommunikasjon bidrar til langt større engasjement fra kundene, og øker sansynligheten for konverteringer. Blink Marked har profesjonelt utstyr, og kan bistå med alle typer foto – og videooppdrag. Vi utfører innholdsfotografering, produktvideo, promo – og dronefilm.

LES MERTA EN UFORPLIKTENDE PRAT MED OSS!
VIDEOPROSJEKT | 2VILLA

– Blink Marked har vært en allsidig støtte

Blink Marked og 2villa har samarbeidet siden 2018. I 2019 bidro vi i relanseringen av deres nye nettside 2villa.no, og i tillegg har vi bl.a. laget markedsstrategi, ny logo og driftet deres Google Ads-konto. Videoen til venstre er filmet og redigert av Blink Marked sine digitale markedsførere. 

Hvilke foto – og videotjenester tilbyr vi?

Fotografering og videoproduksjon

Ønsker du nytt innhold til sosiale medier, nettsiden, arrangementer eller kampanjer? Blink Marked har profesjonelt utstyr til foto og video, og redigerer materiale etter dine ønsker og behov. Foto – og videoproduksjon trenger ikke være krevende og kostbart. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr dronevideo og bilder

Gi videoene og bildene dine ett nytt perspektiv fra luften til en brøkdel av prisen det ville kostet for en tur i helikopter. I Blink Marked har vi sertifiserte droneoperatører. På denne måten er du og din bedrift sikret i henhold til lover og regler. Sjekk ut hva vi kan gjøre med droneklipp i vidoen.

Våre pakker på foto

Våre dyktige fotografer har erfaring med alt fra produktfotografering til bryllupsfotografering.
Ta kontakt med oss i dag for å planlegge ditt neste foto- og/eller videoprosjekt. 

For videoprosjekter ta kontakt for pristilbud. 

Foto liten

10 000,-

*

  • Forberedelsesmøte
  • Fotografering 2-3 timer
  • Redigering
  • 20 ferdigredigerte bilder
Kontakt oss i dag
FOTO STOR

20 000,-

*

  • Forberedelsesmøte
  • Fotografering 3-4 timer
  • Redigering
  • 30 ferdigredigerte bilder
Kontakt oss i dag

*Kjøring til og fra location vil faktureres utenom pakken

Vil du treffe blink?

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!