GOOGLE ADS

Hvorfor bruke Google Ads?

Google er verdens største søkemotor, hvor det gjennomføres 67 000 søk i sekundet. Nesten alle brukere velger et resultat på Google sin førsteside. Det sier seg derfor selv at det kan være lurt å være synlig her. Ved annonsering i Google konkurrerer man om de fire øverste plasseringene. Algoritmen er avansert og man bør ha en klar strategi før man setter i gang med Google Ads. Vi i Blink Marked har lang erfaring med verktøyet, og håndterer mange Google Ads-kontoer for våre kunder.

VÅRE GOOGLE ADS-PAKKER

Alle våre medarbeidere er Google Ads-sertifiserte, og har lang erfaring med verktøyet.
Vi vet hva som skal til for at akkurat din nettside skal havne høyt i Google.
Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

LITEN PAKKE

MEDIUM PAKKE

STOR PAKKE

Annonsekostnader kommer utenom. Inkl. oppsett første mnd. og løpende optimalisering.

Annonsekostnader kommer utenom. Inkl. oppsett første mnd. og løpende optimalisering.

Annonsekostnader kommer utenom. Inkl. oppsett første mnd. og løpende optimalisering.

Referanse Google Ads

Blink Marked har ansvaret for Google Ads og sørger for at den er optimalisert. Timebøkene mine har vært fulle etter at jeg ble kunde hos Blink Marked. De er lett tilgjengelig og handler raskt.

 

Referanse_google-ads
Hans Steinkjer

Oslopsykiater.no

Blink Marked bistår med Google Ads, Google Shopping, Facebook og grafisk produksjon under kampanjeaktiviteter. Vi opplever Blink som en fleksibel og rådgivende samarbeidspartner, og deres evne til å levere på korte tidsfrister setter vi spesielt pris på i en digital hverdag.

Erlend Stunner

Bad.no

Hvorfor velge Blink Marked?

Blink Marked har hjulpet mange bedrifter med annonsering på Google.
I tillegg til erfaring på området tilbyr vi

Rask responstid

Hos Blink Marked får du en fast kontaktperson, som du kan ha løpende kontakt med. Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post.

Lang erfaring

Blink Marked har lang erfaring med annonsering i Google, og hjelper i dag mange kunder med å bli synligere i søkemotorene. Vi vet hva som skal til!

Konkurransedyktige priser

Blink Marked tilbyr med pakkepriser, slik at det skal bli lønnsomt og forutsigbart for deg. Vi har liten, medium og stor pakke.

Vil du treffe Blink?

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!