Grafisk design

GRAFISKE TJENESTER

Hva er 
grafisk design?

Grafisk design handler om å formidle et visuelt budskap gjennom riktig komposisjon av bilder, former, farger og/eller tekst. Dette kan være logo, nettsidedesign, brosjyrer, visittkort, plakater, produktpakning eller andre elementer ment for trykk eller web.

BOOK EN GRATIS MARKEDSKONSULTASJON

Hvilke grafiske tjenester utfører vi?

Blink marked utfører alle typer grafisk arbeide, både for trykk og for web. Våre dyktige grafiske designere har lang erfaring innenfor feltet og vet hva som skal til for at dine elementer skal fungere best mulig.

Oppdrag vi ofte utfører: 

1

LOGO 

Blink Marked har laget logo for flere av sine kunder. Ved et logooppdrag prioriterer vi å sette oss godt inn i bedriften og dens verdier. Vi lager alltid flere utkast slik at kunden kan velge den logoen de liker best,

2

TRYKKSAKER

Blink Marked lager alle typer trykksaker for sine kunder. Det så være visittkort, flyers, brosjyrer, magasin eller lignende. Våre trykksaker levers alltid optimaliserte for bruk og klar til trykk.

3

NETTSIDEDESIGN

En funksjonell og god nettside starter med et gjennomført og gjennomtenkt nettsidedesign. Vi har lang erfaring med nettsidedesign og produserer designet etter din bedrfits ønsker og behov.

4

INNHOLDSPRODUKSJON

Ønsker du innhold til sosiale medier som skiller seg ut? Vi kan skape dynamisk og flott innhold som fanger kundens oppmerksomhet. Farger, former, komposisjon og tekst kan gjøre underverker.

Vil du treffe blink?

Ønsker du å booke en gratis markedskonsultasjon med oss? Eller har du spørsmål rundt våre tjenester på grafisk design? Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg så fort vi har anledning.
Vi ser frem til å høre fra deg!