Innholdsmarkedsføring

INNHOLDSPRODUKSJON

Hva er 
innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring eller innholdsproduksjon handler om å skape verdifulle, engasjerende og interessante kampanjer, innlegg og/eller bloggposter til bruk i sosiale kanaler og på digitale flater. Innholdet skal skapes med kunden i fokus og man skal alltid tenke at innlegget skal ha nytteverdi for mottakeren.

BOOK EN GRATIS MARKEDSKONSULTASJON

Trenger din bedrift hjelp til innholdsmarkedsføring?

Blink Marked bistår en rekke ulike bransjer og bedrifter med innholdsproduksjon. Vi prøver alltid å trekke frem det unike med akkurat ditt selskap, og baserer utforming, publikum og strategi på bakgrunn av dette.

Sosiale medier har gitt bedrifter en helt unik og uvurderlig mulighet å nå sine eksisterende og potensielle kunder på – hver eneste dag, hele dagen. Men konkurransen om kundens oppmerksomhet er hard. Derfor er det viktig at innholdet som publiseres har god kvalitet, er gjennomtenkt og gir kunden verdi.

Vi forstår at bedrifter ikke alltid har tid til å prioritere å lage innhold til sosiale medier og digitale flater. Det tar tid, og ofte vet man ikke helt hva man skal poste. Blink Marked bistår alle typer bedrifter og bransjer til å bli mer aktive i sine kanaler med riktig, godt og relevant innhold – det så være bilder, video, tekstinnlegg, blogginnlegg eller annet.

Vil du treffe blink?

Ønsker du å booke en gratis markedskonsultasjon med oss? Eller har du spørsmål rundt våre tjenester på innholdsmarkedsføring? Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg så fort vi har anledning.
Vi ser frem til å høre fra deg!