Nettside

WEBSIDE

Trenger du hjelp til å 
lage nettside?

Det er viktig å ha en bruker- og mobilvennlig nettside med godt innhold og rask opplastningstid, for å oppnå en god posisjon i Google søk. Med en SEO-optimalisert side kan du øke trafikken til nettsiden din og lettere engasjere målgruppen til å gjennomføre bestemte handlinger. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å lage din nettside. 
 

BOOK EN GRATIS MARKEDSKONSULTASJON

Hvorfor velge Blink Marked?

Blink Marked har hjulpet mange bedrifter med design og oppsett av ny nettside. Ta utforpliktende kontakt i dag angående ditt nye nettsted.

1

RASK RESPONSTID

Du får en fast kontaktperson, som du kan ha løpende kontakt med under produksjonen av nettsiden.

2

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Vi opererer med konkurransedyktige pakkepriser på nettsider. Få en fiks ferdig og SEO-optimalisert nettside til én samlet pris.

3

DESIGN & SEO

Vi legger vekt på design, brukervennlighet, responsivhet og teknisk søkemotoroptimalisering når vi lager nettsider. 

REFERANSE: NETTSIDE

Vikøyrs Bakketun 

«Blink Marked har laget nettsiden vår, og vi er svært fornøyd. De er profesjonelle og effektive, og hører på kundens ønsker. De har også hjulpet oss med innholdsproduksjon og håndtering av sosiale medier.»
Ragnar Vikøyr, daglig leder  

Vil du treffe blink?

Ønsker du å booke en gratis markedskonsultasjon med oss? Eller har du spørsmål rundt våre tjenester på nettsider? Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg så fort vi har anledning.
Vi ser frem til å høre fra deg!