NETTSIDE

NETTSIDE

Trenger du hjelp til
å lage nettside?

Det er viktig å ha en bruker- og mobilvennlig nettside med godt innhold og rask opplastningstid, for å oppnå en god posisjon i Google søk. I tillegg skal nettsiden være universelt utformet. Med en SEO-optimalisert og universelt utformet nettside kan du øke trafikken til nettsiden din og lettere engasjere målgruppen til å gjennomføre bestemte handlinger.
Ta gjerne en uforpliktende prat med oss

Nettside Vangdal Regnskap

Hvorfor velge Blink Marked?

Blink Marked har hjulpet mange bedrifter med å lage nytt nettsted. I tillegg til erfaring på området tilbyr vi

Hos Blink Marked får du en fast kontaktperson, som du kan ha løpende kontakt med. Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post.

Blink Marked opererer med pakkepriser i Google Ads, slik at det skal bli lønnsomt og forutsigbart for deg. Vi har liten, medium og stor pakke.

Vi sørger for at annonseringen på Facebook blir mest mulig kostnadseffektiv og at budskapet ditt når ut til ønsket målgruppe.

Referanse: Nettside

Blink Marked har laget nettsiden vår, og vi er svært fornøyd. De er profesjonelle og effektive, og hører på kundens ønsker. De har også hjulpet oss med innholdsproduksjon og håndtering av sosiale medier.

Ragnar Vikøyr

Bakketun Gård

Blink Marked har nå produsert vår nye nettside, som vi er veldig fornøyd med. De leverer raskt og vi gleder oss til videre samarbeid.

 

Frode Haugland

Haugland Automobil

Blink Marked har bl.a. hjulpet oss med
Google Ads, markedsmateriale og nettsideutvikling.
De er effektive og nøye i sitt arbeid.

 

Morten Pettersen

Alt Inn Inkasso

Vil du treffe Blink?

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!