Nyhet i Facebook Business Suite

Kjenner du til Facebook Business Suite? Hvis ikke, kan du oppleve helt nye horisonter. Verktøyet gir deg nå muligheten til å planlegge historier, redigere planlagte innlegg og mye mer.

NÅ KAN DU PLANLEGGE HISTORIER

De fleste er kjent med mulighetene til å planlegge innlegg på Facebook. Du sparer tid, samtidig som du holder kontakten med nettverket ditt. Nå kan du også planlegge historier på både Facebook og Instagram. Alt du trenger å gjøre er å velge «opprett historie» på startsiden eller gå til fanen «innlegg og historier» i Business Suite-appen.

En liten introduksjonsvideo på hvordan det kan gjøres.

 

REDIGER ALLEREDE PLANLAGTE INNLEGG

Dersom du har behov for å endre allerede planlagte innlegg, går du til delen «planlagte innlegg» på fanen «innlegg og historier». Velg innlegget du vil redigere, og velg «rediger innlegg». Når endringene er lagret, kan du se forhåndsvisningen av det planlagte innholdet.

KALENDEREN

Prøv kalender-funksjonen. Her får du full oversikt over organiske og betalte aktiviteter. Samtidig kan du enkelt og effektivt finne, planlegge og gå gjennom det publiserte og ikke-publiserte innholdet ditt.

LAGRE SOM UTKAST

Skulle du plutselig få en god idé, kan du starte på et innlegg og lagre som utkast. Kanskje du skal sende et forslag til en kollega, før dere publiserer? Alt du trenger og gjøre er å opprette innlegg, som beskrevet over og velge «lagre som utkast».

DETTE KOMMER SNART I FACEBOOK BUSINESS SUITE

Snart kommer mulighetene for å fremme historier. Dette gir deg muligheten til å nå ut til flere. I tillegg vil det bli implementert helligdager i kalenderen. Slik får du full oversikt over betydningsfulle dager, som du kan planlegge relevante aktiviteter for å engasjere flere. Dette er foreløpig kun tilgjengelig i USA.

Les også: Beste tidene for å publisere innlegg på sosiale medier.

Kilde: https://www.facebook.com/business/news/new-facebook-business-suite-features-including-stories

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.