Om Blink Marked

Hvem er vi?

Blink Marked startet i 2016 som en del av Vangdal Regnskap AS. Målet den gang var å jobbe internt med Vangdal sin markedsføring. Etter bare noen få måneder begynte både kunder og samarbeidspartnere å få øynene opp for resultatene og jobben vi gjorde. Dette førte til flere og flere henvendelser fra kunder og etter kort tid var vi i gang med å outsource markedsføringstjenester – både til kunder og eksterne bedrifter.

I 2021 ble vi en del av SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner.

Bransjeerfaring

Alle våre ansatte har utdannelse og erfaring innen bransjen, noe som våre kunder nyter godt av. Vi er løsningsorienterte og tar utfordringer på strak arm.

Tverrfaglig

Våre ansatte har bred fagkunnskap. Vi jobber bl.a. med grafisk design, SEO, nettsidedesign, foto, video, annonsering og innholdsproduksjon.

Konkurransedyktig

Blink Marked opererer med konkurransedyktige priser. Vi ønsker at alle bedrifter, uavhengig av budsjett, skal kunne utnytte sitt digitale potensiale. 

Rimeligere med outsourcing!

Vi skjønner at de fleste bedrifter ikke har anledning til å ansette en egen markedsfører – dette blir ofte dyrt og lite produktivt. Ved å outsource markedføring til oss får du en profesjonell sparringspartner som du kan bruke når det trengs, og mer av markedsbudsjettet kan brukes på annonsering og aktiviteter som gir dere økt salg og synlighet. Våre markedsførere kan bistå med alt fra små til store oppdrag – for noen bedrifter bistår vi kun på rådgivningsbasis, mens for andre fungerer vi som deres egen markedsavdeling. Vi skreddersyr samarbeidet etter dine behov.