Personvern og informasjonskapsler (cookies)

Bruk av informasjonskapsler (cookies) og personvern

Personvernerklæring
Blink Marked – en tjeneste levert av Vangdal Regnskap AS

Blink Marked er en tjeneste levert av Vangdal Regnskap AS, som behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Personvernerklæringen informerer om hvilke personopplysninger vi innheter og hvordan den blir behandlet.

1. Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger?
Vangdal Regnskap AS (org. no. 989 193 554) har et overordnet ansvar for behandling av personopplysninger som samles inn på nettsiden  

2. Hva er formålet med behandlingen av personopplysninger?
Informasjon innhentet fra vår nettside brukes til å forstå hvordan siden blir brukt av besøkende og til å utbedre våre nettsider. Slik kan vi gjøre siden mer brukervennlig, sende relevant informasjon, gi tilgang til våre produkter og tjenester og kontakte personer som ønsker å komme i kontakt med oss i form av kontaktskjema eller nyhetsbrev. Ved bruk av vår nettside, aksepterer du at informasjonskapsel benyttes. 

3. Hva er informasjonskapsler/cookies?
Blinkmarked.no benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettsider. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen i din nettleser etter du har besøkt vår nettside, for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Slik kan vi finne ut hvilke sider som besøkes, hvordan du navigerer på siden, hvilken nettleser du bruker og tiden som blir brukt per side. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten.

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. I innstillingene til nettleseren finner du også en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, slik at du kan få oversikt og eventuelt slette uønskede informasjonskapsler.
På Nettvett.no kan du lese mer om hvordan du kan sette nettleseren din til å akseptere eller avvise informasjonsskapsler.

4. Hvor hentes opplysninger fra?
Vi innhenter informasjon fra kontaktskjema på våre nettsider, nyhetsbrev og analyseverktøyet Google Analytics. Du kan eksempelvis oppgi opplysninger via skjema for påmelding til nyhetsbrev, kurs, seminarer og andre eventer .

5. Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Vi bruker følgende verktøy til å analysere webtrafikk og levere informasjon. Vi deler ikke informasjonen med andre en våre tredjeparts leverandører som du finner under.

Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon med noen av disse tjenestene hvis du har oppgitt oss din kontaktinformasjon. Informasjon om deg er kryptert og lagret trygt hos Vangdal Regnskap. Vi er underlagt og følger det norske lovverket. Vi respekterer våre besøkeres eventuelt ønske om å få innsyn, endret eller slettet personopplysninger.

Analyse:
Google Analytics
Google Cloud
Kajabi


Annonsering:
Google Adwords
Facebook/Instagram
Snapchat
Linkedin
Mailchimp
IT-leverandører/systemer:
Digitalocean
Vidi AS

6. Hvor finner jeg personverns opplysningene til deres tredjeparts leverandører.
Ved å følge linkene under kan du lese mer om personverns opplysningene til våre tredjeparts leverandører:

Digitalocean
Google cloud
Google analytics
Google Ads
Mailchimp
Facebook/Instagram
Snapchat
Linkedin
Kajabi

7. Hvordan behandles (slettes og arkiveres) opplysningene?
Kontaktopplysninger mottatt gjennom nettsiden www.blinkmarked.no lagres så lenge du er kunde hos oss eller til du ønsker at vi skal slette opplysningene vi har laget om deg. Du som bruker av våre nettsider har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Informasjon slettes/redigeres på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.
Kontakt oss på epost: hei@blinkmarked.no eller telefon: 41 700 700 om du ønsker at opplysningene skal redigeres eller slettes. Du kan selv melde deg av vårt nyhetsbrev med å klikke på en link i bunnen av nyhetsbrevet.

8. Hvilke rettigheter har den registrerte?
Enhver som spør, har rett til innsyn i egne opplysninger som er registrert hos Vangdal Regnskap AS.

9. Hvordan sikres opplysningene?
Vangdal Regnskap AS har etablert rutiner og retningslinjer for å sikre dine opplysninger, og for å sikre at at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger.

10. Kontaktinformasjon
Vangdal Regnskap avd. Bergen v/ Blink Marked
Slåtthaugveien 17
5222 Nesttun
41 700 700
hei@blinkmarked.no