Rediger bildene på mobilen – enkelt og greit.

Rediger bildene dine direkte på mobilen. Dette gjør innholdsproduksjon til sosiale medier lett tilgjengelig for alle. Det er smidig, enkelt og svært fleksibelt. Det faktum at man spontant kan redigere et bilde uavhengig av hvor du befinner deg gjør jobben til en lek for mange. Vi gir deg fire tidløse redigeringsprogrammer du enkelt kan bruke i hverdagen.

SNAPSEED

Er du ute etter en oversiktlig og brukervennlig app så anbefaler vi Snapseed. Applikasjonen er spesialist på det grunnleggende innenfor bildebehandlingsteknikker. Ved enkle grep kan du justere bildets eksponering, farger og form. Snapseed gir også tilgang til en rekke kreative filtre du kan leke deg rundt med.

Programmet har et ikke-destruktivt arbeidsforløp – noe som er svært positivt. Men hva betyr dette? Det betyr at du enkelt kan redigere i stabler / lag og hele veien ha full kontroll på redigeringen. Ved å redigere i stabler kan du gå tilbake å justere ytterligere om du ikke skulle være helt fornøyd. Du slipper med andre ord å begynne helt på nytt om du skulle gjøre en «feil»– da sletter du bare stabelen.

Snapseed

Les også: Dette er de beste tidene for å publisere innhold på sosiale medier

VSCO

VSCO (uttales visko) er en veldig kjent bilderedigerings-app, og egner seg godt til deg som ønsker en rød tråd i bildenes fargefremtoning i sosiale medier. Skaperne bak VSCO har gjort det enkelt for forbrukerne. Rediger bildene dine med ferdige filtre. Veldig mange kjente «Instagrammere» bruker denne applikasjonen som en del av deres bilderedigering.

I appen finner du et utvalg av gratis filtre, men du kan også utvide mulighetene ved kjøp i nettbutikken deres. Det er nesten umulig å ikke finne en fargefremtoning som passer deg og ditt ønske.

I tillegg til redigering av bilder fungerer også VSCO som en delingsplattform. Her kan du enkelt dele bildene dine med omverdenen, men også la deg inspirere av andre VSCO brukere.

VSCO

PHOTOSHOP EXPRESS

PS Express er en favorittapp for mange profesjonelle fotografer når det kommer til bilderedigering. Dette betyr likevel ikke at appen ikke kan brukes av den «vanlige mannen i gaten». Det fine med PS Express er den unike brukervennligheten. Den er svært intuitiv, og du kommer raskt og enkelt inn i funksjonene som tilbys.

Vi anbefaler PS Express om du ønsker en rask, kraftig og enkel redigering av bildene dine på farten. Juster de grunnleggende komponentene for å gjøre bildene dine enda et nivå bedre før du publiserer på sosiale medier. Appen egner seg også utmerket om du har behov for å fjerne uheldige røde øyne.

Photoshop-Express

PHOTOSHOP LIGHTROOM FOR MOBIL

PS Lightroom for mobil gir mye av de samme funksjonene som PS Express, med det som skiller de er den unike sømløsheten i Lightroom. Du kan enkelt synkronisere med Adobe-skyen, og vipps så har du bildene både på mobil, nettbrett og data. Sømløsheten gjør at du enkelt kan redigere bilder på farten, og fortsette arbeidet på data når du kommer hjem. Den sømløse luksusen krever dessverre Adobe abonnement, men appen gir deg en 30 dagers testperiode om du ikke allerede har prøvd det ut.   

Photoshop-lightroom

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.