Septemberfokus – SEO

SEO-Blink-Marked-september

Nå i september skal vi ha fokus på SEO. Ettersom det er et STORT tema med mange muligheter vil dette deles opp i 4 forskjellige innlegg. Her går vi fra nybegynner til viderekommen, for så å avansere det opp til ekspert-nivå. Nysgjerrig på SEO og hvilke fordeler det kan gi din bedrift og feller man bør unngå?

Les videre og følg med hver fredag i september!

De fleste som har lurt på noe eller trenger en vare eller tjeneste har prøvd en søkemotor på Internett for å se etter forslag. Har du tenkt på hvorfor enkelte sider dukker oftere opp enn andre? Da tenker vi ikke på annonsene som alltid er i toppen av søkemotorene, men vanlig søkeresultat under disse. Det er fordi søkemotoren mener at innholdet på de sidene som ble plassert øverst i søk passer best til akkurat det du søkte etter.

HVORDAN BESTEMMER GOOGLE HVILKE NETTSIDER SOM SKAL VISES I SØK?

Men hvorfor velger søkemotorene disse nettsidene og ikke andre sider, gjerne med mer og bedre innhold? Det er her søkemotoroptimalisering blir benyttet ved å justere innholdet og alle delene av en hjemmeside slik at de best mulig tilpasses alle punktene søkemotorene måler.

I denne serien på fire deler skal vi gå gjennom 16 av de viktigste punktene, fra basis til avansert, som kan hjelpe ditt nettsted mot toppen av søkemotorene. Ettersom Google står for over 90% av alle søk på verdensbasis vil vi fokusere de fleste punktene rundt Google og deres verktøy. Første del blir publisert fredag 03. september, og vil ta for seg innledende tips for hvordan du kan forbedre på din hjemmeside.

Vi skal blant annet innom Google min bedrift profil, sideoppsett, Google verktøy og Schema oppmerking i løpet av september måned. Følg med videre så kan våre optimaliseringstips hjelpe deg og din bedrift mot toppen av Google.

Følg med fredag 03. september!

Kommende fredag skal vi ta for oss:

  • Hva søkemotoroptimalisering er
  • Google Min Bedrift
  • Korrekt nettsideoppsett
  • Nøkkelord

Ønsker din bedrift å heve hjemmesidens plassering i søkeresultatene kan vi anbefale en SEO-analyse. Du finner mer informasjon om våre SEO tjenestene her.

Er det noen av punktene vi gjennomgår på fredagene som du ønsker hjelp med, eller det er noe som er uklart?
Ta gjerne en uforpliktende prat med oss.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.