NETTSIDE-OPTIMALISERING

Vi hjelper med optimalisering for søkemotorene!

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering eller SEO er en samlebetegnelse på en rekke faktorer som sammen kan bidra til at nettstedet ditt oppnår bedre organisk synlighet og høyere rangering i søkemotorene.

Hvilke SEO-tjenester tilbyr vi?

Blink marked utfører alle typer optimalisering av nettsider for sine kunder. SEO er en sammensatt og møysommelig jobb, og vi har derfor satt sammen tre ulike pakker for SEO, slik at vi i samarbeid kan finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

SEO-analyse

Før man går i gang med å søkemotoroptimalisere en nettside, er det viktig å skaffe seg en overordnet og ryddig oversikt over innholdet. Ved en SEO-analyse ser vi bl.a. på lenkestruktur, oppbygging av titler og tekst, bruk av bilder og oppbygging av metatitler og metabeskrivelser. Ingen bedrifter er like, og vi skreddersyr analysen og den medfølgende rapporten til ditt nettsted.

Søkemotoroptimalisering

Når SEO-analysen er lagt til grunn, har man skaffet kunden en ryddig og forståelig oversikt over hvilke tiltak som bør gjennomføres for at nettstedet skal kunne fungere optimalt i søkemotorene. Ønsker man å få implementert endringene, er Blink marked gjerne behjelpelig med dette. Vi anbefaler at byrå gjennomfører søkemotoroptimaliseringen for å sikre kvalitet. 

SEO-vedlikehold

Hvilke faktorer som avgjør om nettstedet ditt rangerer høyt i søkemotorene er stadig i endring.
I den mest kjente søkemotoren, Google, er det faktisk over 200 dynamiske komponenter som spiller inn for hvilken organisk plassering nettstedet ditt får. Med andre ord, jobben med SEO og søkemotoroptimalisering er «aldri» ferdig. Blink utfører SEO-vedlikehold for sine kunder.

SJEKKLISTE | SØKEMOTOROPTIMALISERING

SEO – hva er viktig?

• Konsekvent bruk av riktige søkeord
• Struktur på landingssidene
• Optimal lenkestruktur
• Bilder og bildetekst
• Optimale titler (H1) og undertitler (H2)
• Optimale metatitler – og beskrivelser

alphabet-close-up-communication-conceptual-278887-scaled

Vil du treffe Blink?

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!