SOSIALE MEDIER

Vi hjelper deg å bli synlig i SOME!

Hva er sosiale medier?

Sosiale medier (SOME) er en samlebetegnelse på nettsteder og applikasjoner som gjør det mulig for brukere å lage/dele innhold, samt delta i sosiale nettverk. Det finnes et hav av ulike kanaler, og de viktigste per i dag er Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, LinkedIn og Twitter

Illustrasjon_bok_sosiale_medier

Referanse: Sosiale medier

Blink Marked har laget nettside og Facebook-side for oss. Jeg fikk god hjelp til opplæring av disse kanalene og er svært fornøyd.
Jeg kan virkelig anbefale Blink Marked.

Ragnar Vikøyr

Bakketun Gard

Blink Marked bistår med Google Ads, Google Shopping, Facebook og grafisk produksjon under kampanjeaktiviteter. Vi opplever Blink som en fleksibel og rådgivende samarbeidspartner, og deres evne til å levere på korte tidsfrister setter vi spesielt pris på i en digital hverdag.

Erlend Stunner

Daglig leder, Bad.no

Hvilke SoMe-tjenester tilbyr vi?

Å være synlig i sosiale medier har aldri vært viktigere, og innholdet du publiserer må engasjere den valgte målgruppen. Blink Marked hjelper deg med alt fra videoproduksjon til målrettet annonsering. Vi tilpasser oss dine behov, og skreddersyr løsninger som egner seg best for deg. På denne måten kan vi sammen sikre resultatene som varer. 

MÅLRETTET ANNONSERING

Det finnes en rekke muligheter når det kommer til annonsering i sosiale medier. Blink Marked hjelper deg med tilpassede annonsene i henhold til innhold og målgruppe. 

OPPSETT AV KONTOER

Trenger du hjelp til å sette opp konto i en eller flere av kanalene? Vi hjelper deg og din bedrift i oppstartsfasen. På denne måten sikrer du at alt er riktig fra begynnelsen av. 

INNHOLDSPRODUKSJON

Blink Marked produserer tilpasset innhold til dine sosiale kanaler. Vi bistår deg med alt fra foto og videoproduksjon, til blogg og kampanjer

PUBLISERINGSPLANER

Vi hjelper deg å sette opp publiseringsplaner for dine sosiale kanaler. På denne måten får du en god struktur og oversikt over hva som skal publiseres til enhver tid.

TIPS & TRIKS
Hvorfor bør bedriften være aktiv på

sosiale medier?

Sosiale medier er en fin plattform å drive merkevarebygging for en bedrift
Med sosiale kanaler er man tilstede der kunden befinner seg
Man kan øke antall ønskede konverteringer gjennom sosiale kanaler
Mulighet til annonsere og tilspisse annonsene til sin målgruppe 
Gode muligheter for å holde kontakt og bygge relasjon med kundene sine.