Blink Marked har vært avgjørende for oss i Tveit Regnskap

Siden Tveit Regnskap kjøpte opp 100% av aksjene i Vangdal Regnskap i 2018, har Blink Marked bidratt i store deler av markedsaktivitetene til førstnevnte.

Med 217 ansatte og 19 kontorer fordelt utover Rogaland, Vestland og Oslo, er Tveit Regnskap blant landets største, uavhengige aktører innen regnskap. Et konsern av denne størrelsen krever sin oppmerksomhet hva gjelder markedsføring, og vi kan trygt si at 2019 ble et spennende år for Tveit Regnskap. 

En bransje i endring

Ekspertene spår store endringer i regnskapsbransjen i årene som kommer. Slike spådommer krever endringsvilje fra aktørene – en egenskap som Tveit Regnskap overhodet ikke skorter på. Ved relanseringen av Tveit sin nettside i 2019 markerte selskapet seg som mer enn «bare et regnskapsbyrå», med egne landingssider for sine elleve satsinger på rådgivning. Særlig har lønn og personal vokst frem som et spennende og fruktbart felt for konsernet. Klikk her for å se Tveit sin nettside

Startet i det små…

Som et startskudd i 2019 fikk vi på plass en rekke grunnleggende dokumenter som bedriftspresentasjon, profilmanual og andre maler for utforming av innhold og markedsmateriale. Dette skapte grunnlaget for aktivitetene resten av året. I 2019 fokuserte vi på å styrke bedriftens synlighet på digitale plattformer som sosiale medier, søkemotorer og egne nettsider. Vi la inn en storsatsing på videoinnhold, blogg, kundereferanser og laget en detaljert publiseringsplan som vi forsøkte å følge til punkt og prikke.

Blink Marked + Tveit Regnskap
Jane Havn Skrunes jobber som administrasjonskonsulent i Tveit Regnskap. Hun arbeider tett sammen med oss i Blink Marked.

Markedsføring fra A-Å

Ved å jevnlig publisere relevant og systematisk planlagt innhold på nettsidens blogg, samt Facebook-side, økte vi følgerbasen sakte med sikkert. Vi besluttet å stenge ned alle perifere Facebook-sider, og operere med én, samlet side for hele selskapet. Vi tydeliggjorde Tveit som avsender i alle ledd av vår kommunikasjon, og gjorde en helrenovering av bedriftens Google Ads-konto. Som en avslutning på året relanserte vi Tveits nettside i samarbeid med Appex i desember. De nye nettsidene utstråler alt hva vi mener Tveit er; en profesjonell, allsidig og fremoverlent aktør innenfor regnskap, rådgivning, lønn og personal.

Trenger du hjelp med Google Ads? Book en uforpliktende markedskonsultasjon.

Jobben fortsetter i 2020

Vi er godt i gang med det nye året, og heller ikke i 2020 ligger Tveit Regnskap på latsiden. Sammen startet vi året med å utarbeide en detaljert og omfattende markedsstrategi for de neste tre årene. Strategien vil fungere som et oppslagsverk og en veiviser for årene som kommer. Vi har store planer sammen med Tveit Regnskap og vi gleder oss til å se hva samarbeidet bringer med seg både i 2020 og årene som følger.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Blink Marked?

Har du spørsmål relatert til markedsføring eller våre tjenester? Ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så snart vi får anledning.