VEKSTPAKKEN

VEKSTPAKKEN

Hva er vekstpakken?

I Blink Marked mener vi det er unødvendig å betale for tjenester du ikke har behov for, men heller se på helheten og finne det som egner seg best for hver enkelt bedrift. I vekstpakken skreddersyr vi en pakke som er tilrettelagt akkurat din bedrift. På denne måten betaler du kun for det du faktisk trenger, og ikke noe mer. Målet er å gi deg som kunde en helhetlig pakke som er enkel å forholde seg til.

LES MER!KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT!

Hvordan fungerer det?

Sammen går vi gjennom din bedrift og dine ønskede mål. Vi lytter til deg og tar utgangspunkt i ønsket budsjett, mål og resultater. Sammen ser vi på potensialet bedriften innehar, og finner den løsningen som på best mulig måte kan bidra til vekst. Det er viktig for oss at du som kunde ikke føler at du betaler for noe du ikke trenger, men at du betaler for noe som faktisk styrker veksten i din bedrift.

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT!

Våre tjenester!

Blink Marked tilbyr et helhetlig spekter av tjenester innenfor digital markedsføring. Ut fra tjenestene vi tilbyr setter vi sammen det som egner seg best i din tilrettelagte pakke. 

ANNONSERING PÅ NETT

LES MER

GRAFISK DESIGN

LES MER

NETTSIDE

LES MER

INNHOLDSPRODUKSJON

LES MER

MARKEDSPLAN

LES MER

SOSIALE MEDIER

LES MER

SØKEMOTOROPTIMALISERING

LES MER

FOTO OG VIDEO

LES MER

MARKEDSPAKKEN

LES MER

Kontakt oss i dag!

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!