VEKSTPAKKEN

Vi skreddersyr en pakke med det din bedrift trenger

Hva er vekstpakken?

I Blink Marked mener vi det er unødvendig å betale for tjenester du ikke har behov for, men heller se på helheten og finne det som egner seg best for hver enkelt bedrift. I vekstpakken skreddersyr vi en pakke som er tilrettelagt akkurat din bedrift. På denne måten betaler du kun for det du faktisk trenger, og ikke noe mer. Målet er å gi deg som kunde en helhetlig pakke som er enkel å forholde seg til.

Hvordan fungerer det?

Sammen går vi gjennom din bedrift og dine ønskede mål. Vi lytter til deg og tar utgangspunkt i ønsket budsjett, mål og resultater. Sammen ser vi på potensialet bedriften innehar, og finner den løsningen som på best mulig måte kan bidra til vekst. Det er viktig for oss at du som kunde ikke føler at du betaler for noe du ikke trenger, men at du betaler for noe som faktisk styrker veksten i din bedrift.

Våre tjenester!

Blink Marked tilbyr et helhetlig spekter av tjenester innenfor digital markedsføring. Ut fra tjenestene vi tilbyr setter vi sammen det som egner seg best i din tilrettelagte pakke.

Vil du treffe Blink?

Ta en hyggelig og uforpliktende prat med oss. Benytt deg av kontaktskjemaet under, og vi kontakter deg ved første anledning. Vi ser frem til å høre fra deg!